L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 16 de juny del 2017

Els contenidors de la depuradora no són l'ecoparc


No és l'ecoparc, encara que molts s'ho pensen i creuen que sí.  Saben que són contenidors de fem normals, com els que hi ha pel poble i la platja, però hi aboquen i aboquen, tots els dies, de tot. Fins i tot material fitosanitari, o enderrocs d'obra.

La majoria de coses que es deixen s'han de transportar amb cotxe o furgoneta. ¿Costa molt una vegada ho tens carregat dur-ho a l'ecoparc? El servei és debades, no s'ha de pagar res per deixar allí els trastos, electrodomèstics, matalassos....


Són com podeu vore el motiu central de les fotos que ens han enviat: trastos de tota mena. El seu autor, propietari d'una terra veïna, ens ha comentat al respecte que és una processó de gent anant a tirar fem, i que va vore la furgoneta d'una empresa local descarregar els matalassos. I  ens comenta si no  els hauria costat la mateixa faena als treballadors, ja que tenien la furgoneta carregada, dur-ho tot a l'ecoparc. Doncs sembla ser que no, era massa faena anar amb la furgoneta a l'ecoparc.

I així tots els estius. Un lloc on es posen contenidors per facilitar l'abocament del fem domèstic al disseminat de la zona dels Marenys, es converteix en l'ecoparc, quan hi ha arreplegada de trastos els dimarts i els dijous.