L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 5 de juny del 2017

El restaurant Calipso guanya el "II Concurs Professional d’Arròs al Forn amb Cigrons i Panses". Casa Macario guanya el concurs de postres amb taronja



El primer premi del "II Concurs Professional d’Arròs al Forn amb Cigrons i Panses" ha estat per al restaurant Calipso de Tavernes, que ha rebut un trofeu i 800 euros, mentre que el premi al millor postre confeccionat amb taronja, dotat amb 200 euros, ha estat per al restaurant Casa Macario.

El jurat, que ha comptat amb una estrella Michelin, ha qualificat com a segon premi el Restaurant "La Mar Salà" de Cullera, dotat amb 300 euros i un trofeu i el tercer premi dotat amb 150 euros, l’ha guanyat el restaurant "Casa Macario" de Tavernes, que també s’ha endut el premi a les millors postres, dotat amb 200 euros. La foto superior és la de tots els guanyadors.

Guanyador concurs d'arròs al forn
Guanyador concurs de postres
L’Associació de comerciants i empresaris de la platja de Tavernes (ACEPLAT), en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, ha celebrat avui el II Concurs Professional d’Arròs de Vigília (cassola d'arròs al forn amb cigrons i panses), que ha inclòs un concurs de postres fetes amb taronja.

Foto de família: cuiners, organitzadors i politics

A les cuines del restaurant Mediterrani, que ha cedit les instal·lacions per al concurs, hi ha acudit la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i el diputat de Les Corts, Juan Ponce, acompanyats de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i diversos regidors.

L'alcalde Jordi Joan ha manifestat que “amb aquesta segona edició, es pot ja dir que el concurs d’arròs ha vingut per a quedar-se. Com a Ajuntament, en companyia de la Diputació, hem d’apostar per a consolidar-lo i fer que cada any participe més gent, i així continuar oferint els nostres productes". L'alcalde ha considerat també que aquesta faceta potencia el turisme i fa conéixer Tavernes com a destinació de qualitat turística, amb una bona oferta gastronòmica.
 
L'alcalde comenta amb la diputada Pilar Moncho i el propietari del Restaurant Mediterráneo
La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha assenyalat que “la gastronomia és un pilar bàsic a l’hora de la promoció turística i, per això, sempre estarem donant el suport a estes iniciatives. Creguem que és important que cada poble busque la seua singularitat, com han fet a Tavernes amb este concurs d’arròs de vigília”.


El concurs ha tingut set participants, que han presentat les seues cassoles d’arròs al forn al jurat, que enguany estava format per cuiners de la talla de Manuel Alonso, amb una estrella Michelin, Antonio López i Josep Palomares. En total, s'han repartit 1.450 euros per als millors plats d’arròs i les postres amb taronges.