L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.567
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.570

dilluns, 26 de juny de 2017

Divendres van començar els treballs previs a la remodelació dels jocs infantils del Passeig Lepant. 

El govern de Compromís, tal com ho va confirmar en el plenari de maig, vol remodelar els joc infantils del Passeig Lepant, Passeig del País Valencià i Plaça d’Espanya, unes obres que es podrien executar al llarg de l’estiu.


La primera de les tres obres a iniciar serà la del Passeig Lepant, amb una inversió de vora 50.000 euros. El  passat divendres es van iniciar uns treballs previs amb el tancament de la zona d’actuació i es feren alguns treballs d’arrancada del suro que entapissa la zona de jocs. Segons hem pogut saber, es treballa en un projecte de jocs infantils que simulen un tren, com a homenatge a la zona on s’ubica el parc, en els terrenys de l’antiga estació de via estreta de Tavernes.


 A aquesta obres seguirà  la reforma dels jocs del Passeig del País Valencià, amb una inversió de 59.000 euros,  i els de la plaça d’Espanya per valor de 32.700.  Aquestes dues darrers obres, en ser inversions financerament sostenibles es finançaran pel romanent de tresoreria del pressupost 2016.

L’alcalde Jordi Joan, va explicar en aquell plenari de maig que a la plaça d’Espanya es pretén fer un parc accessible.