L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 8 de juny del 2017

Dia Mundial del Medi Ambient a Tavernes


Tavernes ha celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient amb la visita de més de cent  xiquets dels col·legis Alfàndec i Sant Miquel a l’exposició “La més neta del Mediterrani” en la Casa de la Cultura. L'exposició “La més neta del Mediterrani” està organitzada per Amigos de la Tierra, GECEN, Greenpeace, Surfrider i Retorna.

L’objectiu va ser sensibilitzar els xiquets sobre els residus abandonats i mostrar les solucions. Així, els menuts van conèixer de primera mà com eliminar les deixalles i convertir la terra valenciana en la més neta del Mediterrani.

Juan Ponce, diputat de les Corts Valencianes, i Josep Llàcer, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes, van estar presents durant l’explicació de la campanya.

Llàcer va assenyalar que “l'Ajuntament de Tavernes seguirà donant suport a campanyes  per a promoure el respecte pel medi ambient.  Engegar estes alternatives ens ajudarà a mantenir l’entorn net i recuperar els nostres espais naturals”.

Per altra part, Juan Ponce va destacar que “la campanya és molt encertada perquè posa de manifest la problemàtica de l'abandó de residus i les solucions. Augmentar els percentatges de reciclatge de residus, com es recicla amb el sistema de devolució d'envasos, és una forma de reduir emissions per a lluitar contra el canvi climàtic”.