L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 8 de juny del 2017

Avui divendres s'inicia la Trobada de Folklore 2017 amb música i balls valencians




L'Àrea de Cultura de la Diputació de València ha engegat la segona edició de la Trobada de Folklore que ha oferit als ajuntaments de la província i en el qual hi participa Tavernes.


Els actes a Tavernes són:


Divendres 9 de juny:

21h. Exhibició de dansà en el Passeig  del País Valencià. Hi participen:  Grup de Danses Roda i Volta de Bellreguard,  Grup de Danses de Daimús i Grup de Danses Santa Cecília de Gandia 

Dissabte 10 de juny,
11h. Taller de dansà, en l'esplanada exterior de la casa de la cultura de Tavernes (plaça de l'escriptor Rafael Chirbes), a càrrec del Grup de Ball la Vall de Tavernes.

20h. Exhibició de dansà en el Passeig del País Valencià amb  Grup de danses Pas Pla de Cullera i Grup de Ball La Vall de Tavernes.

Diumenge 11 de juny, 
Trobada de colles de tabal i dolçaina. 9’30h. Concentració en el Passeig del País Valencià.11h. Inici de l'itinerari per diferents carrers de Tavernes dels tabaleters de la Valldigna, del Grau de Gandia, Bellreguard, Daimús, Alqueria de la Comtessa i Oliva.13h. Exhibició a càrrec dels grups participants en el Passeig del País Valencià.

 Tavernes reuneix aquestes agrupacions i entitats folklòriques amb el propòsit de potenciar i difondre el repertori de música, balls populars i cançons valencianes.

La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha manifestat la satisfacció per haver estat “una de les localitats elegides per a acollir estes trobades. Vull que siga de reconeixement al gran treball que fan els dolçainers, tabaleters i grup de balls populars de Tavernes per a mantindre el nostre ric patrimoni cultural”.