L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 23 de juny del 2017

Compromís pregunta a Rajoy perquè no té prou maquinistes per als trens València-Gandia i es cancel·len viatges de rodalies.




Els veïns de Tavernes, com tants altres veïns de qualsevol poble valencià que disposa de tren de rodalies, estan patint des de vora un mes unes deficiències greus quan al servei de viatges que es palesa en les 64 cancel·lacions de viatges de tren registrats, per ara, en les rodalies valencianes.

La causa la falta de maquinistes per a conduir els trens, un fet que ha obligat a Compromís en el Congrés de Diputats a registrar un conjunt de preguntes perquè el govern de Rajoy explique “per què no hi ha maquinistes suficients per mantindre un servei de rodalies en les terres valencianes mínimament digne” i que explique també les 64 cancel·lacions que hi ha per ara registrades.

Compromís ha indicat, en base a les informacions sindicals que coneix, que “porten més de 20 anys sense contractar nous maquinistes, i ara n’han contractat només 7, una quantitat totalment insuficient per a garantir el bon funcionament del servei”. 

Per tant, els usuaris del  servei de rodalies Tavernes-València i València-Tavernes  cal que estiguen atents i s’informen bé, no es troben amb alguna cancel·lació de viatges.