L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 5 de juny del 2017

Avui se celebra el II Concurs Professional d'arròs al forn amb cigrons i panses


Avui, a partir de les 10 del matí, se celebra el II Concurs Professional d’Arròs de Vigília, és a dir, el popular "arròs de cigrons i panses" organitzat per l’Associació de comerciants i empresaris de la platja de Tavernes (ACEPLAT), en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes. El concurs inclou un concurs de postres que té com a ingredient bàsic la taronja.

Els participants cuinaran les cassoles que optaran a estar entre els tres millors plats que aconseguiran els premis de 800, 300 i 150 euros, respectivament. Les millors postres s’enduran un premi de 200 euros, a més del trofeu i el diploma que rebran els premiats.

Josep Llàcer  ha remarcat l'aposta del govern de Compromís de potenciar la gastronomia típica de Tavernes com un aspecte més de potenciació del turisme de qualitat. Així aquesta segona edició del Concurs Professional  presenta novetats i un jurat d’excepció amb cuiners amb estrela Michelin. L'objectiu del concurs, ha recordat el regidor, és donar a conèixer la nostra platja, la nostra cuina i els productes típics de la nostra terra.

El plat d'arròs de vigília puntuarà per degustació, vista i conformitat dels ingredients. El jurat encarregat de degustar i puntuar seran Manuel Alonso  de "Restaurant Casa Manolo"  (Daimús) 1 estrela Michelin, Josep Palomares del "Restaurant Xiri" (Monóver) i Antonio López de "El camí vell "  (Alzira).

L’esdeveniment tindrà lloc al Restaurant Mediterrani que cedirà les seues instal·lacions als participants. A més, amb la finalitat de divulgar l'arròs de vigília al públic en general, es podrà veure el procés de cuinar dels equips en la cuina.