L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

diumenge, 4 de juny de 2017

Aquesta vesprada i nit tenim risc de pluges i tempestes
L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha pujat l'alerta de groga a taronja (risc important) aquest diumenge en tot el territorio valencià per ruixats i tempestes localment fortes, especialment aquesta vesprada i nit, que podran afectar de forma més intensa en el litoral. 

El cel estarà nuvolós o cobert tot el dia i el vent bufarà de component est fluix amb intervals de moderat. 

Les temperatures aniran en descens sobretot a l'interior de la regió. El mercuri aconseguirà valors menys alts: 27 graus de màximes a Alacant i 25 a València i Castelló, amb mínimes entre 18 i 19 graus.

El Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat Valenciana recomana precaució davant la predicció de pluges.

La situació meteorològica millorarà demà dilluns, ja sense risc de pluges i amb el cel poc nuvolós en general, excepte de matinada en el litoral on poden quedar restes de núvols i ruixats d'aquest diumenge. Les temperatures mínimes baixaran i les màximes es mantindran amb pocs canvis.