L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 13 de juny del 2017

150 alumnes assistiran als cursos d'educació viària de la Policia Local


La Policia Local ha impartit un curs d’educació viària als escolars dels col·legis de Tavernes. Més de 150 alumnes assistiran a les sessions teòriques als centres escolars i també a les pràctiques.

Agents de la Policia Local de Tavernes imparteixen un curs sobre educació viària als escolars de Tavernes, i a la Central de la Policia Local hi ha instal·lat un parc de seguretat viària perquè posen en pràctica els seus coneixements amb un circuit de senyals, semàfors, bicicletes i cotxes.


L’objectiu és sensibilitzar els alumnes en la seguretat dels escolars, tant si són vianants com si són conductors.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha estat present en una d'aquestes sessions i ha pogut conéixer el treball que fan els agents. L'alcalde ha assenyalat que “aquests cursos són necessaris per a conscienciar ja de menuts els xiquets i xiquetes en la importància del compliment de les normes de seguretat viària”.