L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 4 de juny del 2017

14 estudiants faran pràctiques remunerades a l'Ajuntament


L’Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer l'oferta, dins del programa "La Dipu et beca" de la Diputació, mitjançant el qual 14 joves estudiants podran fer pràctiques remunerades en els mesos de juliol i agost.
 
L’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit al programa de la Diputació de València La Dipu et beca i dóna aquesta possibilitat de fer pràctiques remunerades a 14 jóvens que viuran l'experiència d'acostar-se al món laboral.




El programa està dirigit a persones de 18 anys o més, estudiants universitaris, o de màsters, que estiguen matriculats en les universitats públiques que integren el Sistema Universitari Valencià, així com els seus centres públics adscrits. També podran participar els estudiants de Cicles Formatius.




L'Ajuntament de Tavernes i la Diputació destinaran els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes, és a dir, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques durant els mesos de juliol i agost.



Les 14 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: animació ambiental (2), assessoria jurídica (1), biblioteca i documentació (1), turisme (2), sanitat i platja accessible (5), educació primària (2) i educació especial (1).



El termini de presentació de sol·licituds acaba el 13 de juny.  Els aspirants poden rebre la informació que els calga del Departament de Personal, situat en la primera planta o en la web www.tavernes.es