L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 4 de maig del 2017

Valldigna Radio estrena les emissions en el 107'8 de la FM


Valldigna Ràdio ha estrenat a migdia les emissions i ho ha fet amb una programació especial en el dial 107.8 de la FM. 

"Estem content i emocionat per la possada en marxa de l'emissora" han esta les paraules de l'alcalde Jordi Joan. " No és només que iniciem una ràdio, sinó que parlem de l’inici de la ràdio del nostre poble, de Tavernes. És una de les fites importants de la legislatura, on no podem perdre de vista que és un servei públic que ofereix l’Ajuntament a la ciutadania, tant de Tavernes com de la Valldigna"

L'alcalde ha remarcat en aquesta inauguració de les emissions que fa molt de temps que el govern municipal de Compromís es va posar en marxa, on ha hagut de superar molts problemes administratius i de tipus legal, "per arribar hui, i estem ací, davant dels microfons amb alegria i satisfacció”. 


El regidor Enrique Chofre, responsable de comunicacio, ha fet davant dels micròfons de Valldigna Ràdio un repàs del procés d'engegada de l’emissora i ha afegit que “és un servei necessari per a tindre la informació de primera mà, una informació més pròxima. Ha de ser una ràdio accessible a tota la població i, per tant, ha d’estar oberta a les associacions de Tavernes".

El regidor ha recordat que les entitats que vulguen participar de forma activa en la ràdio tenen el seu lloc de vesprada perquè puguen donar a conèixer les activitats i els serveis que ofereixen”. 

A partir d'avui, i des dels estudis del Centre Social Dolores Rojas Almel·la els ciutadans de Tavernes i dels pobles del voltant poden escoltar les notícies més rellevants de la Valldigna, així com programes culturals, d’entreteniment i altres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu si hi ha cap possibilitat de poder-la escoltar via Internet?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Entra en el facebook de l'emissora.
Allí hi havia tota la informació.