L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 22 de maig del 2017

Tavernes ha sigut beneficiada per la Conselleria d'Educació amb una reducció de la ràtio a 23 alumnes en les aules de 3 anys el pròxim curs


Tavernes és un dels 30 municipis valencians beneficiats amb la disposició de la Conselleria d'Educació ja publicada en el DOGV i que redueix a 23 el nombre d'alumnes de 3 anys en les aules sostingudes per fons públics. 

En el cas de Tavernes, aquesta mesura s'hi aplicarà als quatre centres públics i als dos centres concertats i afecta el nombre màxim d'alumnat per aula, unitat o docent en el primer nivell del 2n cicle d'Educació Infantil (3 anys).

La conselleria que dirigeix Vicent Marzà, de Compromís, ha pres aquesta decisió pel descens de la natalitat en aqueixos 30 municipis. La disminució de la ràtio en l'Educació Infantil (3 anys) en les localitats beneficiades, com Tavernes, manté les unitats actuals i sense incrementar la despesa.

La ràtio màxima de 23 alumnes estarà vigent durant els nou cursos següents a la seua implantació, o siga que els alumnes que el pròxim curs inicien l'Educació Infantil de 3 anys ho faran en classes de 23 alumnes màxim, i continuarà fins que arriben a 6é de Primària.
 
408 unitats més i es recuperen totes les unitats suprimides per l’anterior govern 

La Conselleria d’Educació que dirigeix Vicent Marzà, de Compromís, ha fet públic també l’arranjament escolar d’Infantil i Primària per al curs 2017-2018. En total l’escola pública guanya 104 unitats en Primària que sumats a les habilitades significa un total de 408 unitats noves als centres públics valencians.

La Conselleria ha assenyalat que, per el pròxim curs, s'hauran recuperat totes les unitats que el govern anterior va eliminar en tres anys, des del curs 2012-2013 fins el 2014-2015. .