L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 20 de maig del 2017

Tavernes ha celebrat amb diversos tallers per a estudiants el Dia de la Creativitat





L’Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Cultura que dirigeix Encar Mifsud  ha celebrat avui el “Dia de la Creativitat”,  organitzat en col·laboració amb la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. 



Les temàtiques tractades en els tallers que s’han desenvolupat a partir de les 9'30 entre la Casa de la Cultura i la Biblioteca Municipal han tractat sobre Tecnologia, Innovació, Creativitat, Empreniment i Medi Ambient.


La catedra ofereix a les poblacions que integren aquest organisme, entre elles Tavernes, aquesta activitat oberta i gratuïta per a tots els xiquets i xiquetes estudiants de primària i secundària. Els xiquets han pogut participar fins a 3 activitats a triar entre els tallers de robótica, òptica i realitat virtual, financity, Thimkerkids, medi ambient i égaru.


La Càtedra és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i les empreses Caixa Ontinyent, Productes Citrosol S.A., Dulcesol, ODEC Centre de Càlcul i Aplicacions Informàtiques SA, Azimut, La Tienda Home i els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna. Es va presentar al maig de 2014 i des d’aleshores ha desenvolupat desenes d’activitats per al foment de la innovació i la cultura emprenedora.