L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 de maig del 2017

Tavernes acull demà la "III Trobada Musical Escolar"

Demà dimarts 20 escoles, vora 1000 alumnes i 100 mestres d’Educació Primària de centres educatius valencians participaran a Tavernes en diversos tallers i activitats relacionats amb la música.

Són les activitats programades dins de la "III Trobada Musical Escolar Musiescola", un aplec musical i escolar on els centres participants pretenen fer un treball divulgatiu, obrint almenys un dia les portes de l’escola i presentant activitats artístiques i musicals a tota la comunitat educativa. 

Objectiu important és donar a conèixer la faena de les aules i recalcar la importància de la música i l'educació musical. L'experiència va nàixer fa uns cursos arran de la iniciativa d’alguns mestres de música per a dur a terme una jornada de convivència musical escolar.

Enguany, el programa de Musiescola s’ha basat en la música al món, que és la temàtica de la trobada, mitjançant diverses actuacions de percussió corporal, macrobatucades, escenes musicals i el musical «Un món de músiques i valors». A més, hi haurà dos tallers de danses del món i just dance, una crida i una mascletada musical, i una cercavila per la localitat amb variades agrupacions instrumentals en què participarà tot l'alumnat i professorat assistent.

La trobada preveu actuacions col·laboratives entre diversos centres i alumnes de diferents edats que conviuran, actuaran i es coneixeran eixe mateix dia. Tindrà la presència de Pasqual Pastor i es farà un homenatge al cantant Paco Muñoz; a més de l'aportació de Rafa Navarro, Hilari Marí, Pau Ballester i l'orquestra Pato.

La jornada, en què col·labora de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, tindrà lloc en diversos escenaris de la població: la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes, el passeig de Colon i el pavelló multiusos.