L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 29 de maig del 2017

Tavernes acollira el mes de juny la Trobada de Folklore


Tavernes serà un dels municipis que acollirà la Trobada de Folklore 2017, que promou l’Àrea de Cultura de la Diputació de València. Temps arrere la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, la tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes i el tècnic de Cultura de la Diputació de València es van reunir amb el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i la colla de Dolçainers i Tabaleters en la Casa de la Cultura de Tavernes.

L’objectiu de la reunió va ser organitzar i enllestir els actes prevists per a la setmana del 5 a l’11 de juny, quan Tavernes reunirà agrupacions i entitats folklòriques amb el propòsit de potenciar i difondre el repertori de música, balls populars i cançons valencianes.

La regidora de Cultura i Festes ha assenyalat que “amb el nou model de trobades de folklore que organitza l’àrea de Cultura de la Diputació s’aconsegueix que es facen més visibles les diferents manifestacions tradicionals de les nostres cançons i balls populars. Que, enguany, Tavernes siga una de les localitats elegides per a acollir estes trobades és una gran satisfacció i vull que servisca de reconeixement al gran treball que fan els dolçainers, tabaleters i grup de balls populars de Tavernes per a mantindre el nostre ric patrimoni cultural”.