L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 7 de maig del 2017

No ha pogut ser: Empat a 17 en el primer partit d'ascens del rugbi


 No ha pogut ser. És el primer partit i tot no està perdut perquè sabem de la força, voluntat i interés dels jugadors locals que intentaran donar la volta al tantejador i guanyar al Montcada en el partit de tornada del pròxim diumenge.


Una tasca que no serà gens fàcil perquè el Montcada és un bon equip, i per això juga la promoció a Primera Divisió Autonòmica com el Tavernes Rugbi Club ALPESA.


Al final, empat a 17 en aquest primer partit de lluita per l'ascens, un resultat que ens deixa un sabor agredolç perquè confiàvem en la victòria del Tavernes Rugbi Club ALPESA. El partit ha tingut dues cares diferents i cada part ha estat dominada per un equip. 


L'alcalde Jordi Joan, el regidor d'Esports Josep Llácer i membres del govern de Compromís recolzaren amb la seua presència el nostre equip.