L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 1 de maig del 2017

Manifestació del dia "1 de Maig" a València a les 11'30 hores




El dia "1 de Maig" un any més serà una jornada reivindicativa dels drets laborals dels treballadors. Els sindicats de classe CCOO i la UGT, que són els principals, han triat com a lema “Treball estable, salaris justos i més drets socials” i llegiran també conjuntament un manifest.

El manifest assegura que el treball genera riquesa, progrés i cohesió social i reclama a les administracions i als partits polítics que donen suport als canvis necessaris per a fer possible que l’augment de la producció i la riquesa beneficiï a la classe treballadora.

Els sindicats demanen la creació d’ocupació estable i de qualitat, millora en els salaris i un reforç de la protecció social a través de noves polítiques i consensos.

Al País Valencià la manifestació principal tindrà lloc a València a partir de les 11’30 hores  amb recorregut pels carrers de Sant Vicent, Periodista Azzati, la Plaça de l’Ajuntament, Barques, Pintor Sorolla, Parterre, Porta de la Mar i Navarro Reverter. Acabarà a la Plaça Amèrica.

També hi ha anunciades mobilitzacions a Castelló, a Alacant, a Alcoi, a Elx, a Elda i a Santa Pola.