L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 9 de maig del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: No amb partits corruptes




La presidenta de la sucursal valenciana del PP, Isabel Bonig, que no pinta fava a Madrid com demostren els pressupostos de l’Estat 2017, és mostrava ahir molesta perquè les enquestes deixen ben clar que tres de cada quatre valencians reconeixen i són conscients que el govern de Rajoy ens maltracta i ens persegueix amb falta d’inversions.

I es mostrava més molesta encara perquè els valencians consideren que el partit que més i millor defense els interessos valencians és Compromís.

I com no, havia de mirar cap a un altre costat. I tot seguit considerava que el PNV havia negociat molt bé i culpava a Compromís de haver perdut una oportunitat al no haver volgut asseure's amb Rajoy al setembre per a facilitar-li la legislatura.

La presidenta de la sucursal valenciana del PP, que no ha fet res ni ha aconseguit un tracte just per als valencians en el pressupost del seu partit, volia donar  lliçons a Compromís i afirmava que “la política és negociar i arribar a acords”.  Sí, però amb bona gent, no amb un partit de corruptes, senyora Bonig. Els negocis polítics no es fan amb la gent que ho ha arrasat tot amb benefici propi particular en milers de corrupteles a l'Estat i el territori valencià. Moralment i èticament no es pot arribar a acords amb un partit immers en centenars de casos per corrupció i de caixes B.

A més a més, per a mantenir a Rajoy com a president ja tenen a Ciudadanos i fins i tot compta amb l’ajut del partit socialista que de  “No és no” va passar amb la seua abstenció a facilitar-li la investidura com a president del govern.

Ahir reclamava mes presència en les terres valencianes dels dirigents del partit nacionalista espanyol PP.  L’objectiu és que expliquen que estan fent bé  i lluitar contra la imatge de maltractament que confirmava l'enquesta de Invest Group publicada per Levante-EMV: tres de cada quatre valencians opinen que el govern de Rajoy tracta malament i de forma negativa als valencians.

Ara, explicar allò que es diu explicar, la pròpia Bonig hauria de ser la primera a aclarir porquè despues de signar el document de les Corts Valencianes crític amb els pressupostos generals de l'Estat del 2017, va rectificar i no va acudir ni ella ni ningú del seu partit a la sessió convocada pel president, Enric Morera, de Compromís, el 25 d'abril on s'havia de donar visibilitat a aqueix document.

També hauria d’explicar perquè la sucursal valenciana del PP enguany no ha presentat cap esmena als pressupostos de l'Estat, mentre Compromís n’ha presentat més de 600 amb la petició d'1.800 milions més d'inversions en les terres valencianes.

Veiem molt difícil i molt complicat que els màxims dirigents del partit nacionalista espanyol PP s’atrevesquen a vindre a València per explicar-nos perquè som l'última comunitat en inversions de fa molts anys; perquè portem un desajust de 14.000 milions (el deute històric) en la darrer dècada; perquè tenen paralitzat el Corredor Mediterrani, perquè hem passat de ser la vuitena comunitat a l’onzena en renda per capita; perquè aportem molt més a l’Estat que ells ens retorna a pesar d’estar 12 punts en renda per càpita per davall de la mitjana espanyola; perquè... així fins a centenars de casos de discriminació, molts dels quals publiquem ací quasi tots els dies.