L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 17 de maig del 2017

L'Ajuntament asfalta el Carrer Metge Valiente d'accés al CEIP Alfàndec


L'Ajuntament de Tavernes ha conclós  l'asfaltatge del Carrer Metge Valiente, el carrer que dóna accés al CEIP Alfàndec principalment així com a diverses zones esportives de la ciutat. Els operaris, una vegada acabat el carrer, ultimaven a primeres hores de la vesprada d'ahir dimarts les obres d'unió de les trapes del clavegueram, com es pot vore a les fotografies. 


L'obra va ser anunciada pel govern de Compromís en el plenari d'abril amb una inversió de 22.300 euros. L'actuació va ser considerada  en la sessió com a important en afectar una zona escolar i esportiva que presentava mal estat.

Aquesta obra s'uneix a les obres d'asfaltatge d'alguns carrers de la zona de la Sardina, que encara eren de terra, i a l'inici de l'asfaltatge de camins rurals, com el d'Herrera i Primer del Golfo que també s'han iniciat.