L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 21 de maig del 2017

L'Ajuntament acaba l'asfaltatge dels camins d'Herrera i Primer del Golfo del terme municipal


L’Ajuntament de Tavernes, a traves de la regidoria d'Agricultura que dirigeix Javier Escrihuela, ha donat per acabades les obres d'asfaltatge dels camins d’Herrera i Primer del Golfo. Les estan incloses en el Pla de Camins i Vials (PCV) de la Diputació de València i suposen una inversió de 56.000 euros d'inversió. 



L’Ajuntament de Tavernes va començar a principi de la setmana a arreglar els camins rurals d’Herrera i Primer del Golfo, tal com es va acordar en el Consell Agrari de Tavernes. L'Ajuntament ha destinat més de 56.000 euros per a arreglar els desperfectes detectats en el ferm de distintes zones dels dos camins i a repavimentar-los. El resultat final el podeu vore a les imatges.

Tal com vam informar, en total són 79.000 euros els que s'han invertit dins del pla que subvenciona la Diputació entre aquests dos camins rurals i les obres realitzades en el carrer Metge Paco Valiente.



A més, cal afegir, 17.000 euros de la reparació i asfaltatge dels carrers de vianants de la urbanització Playa de los Naranjos, en la Goleta, que s'han pagat exclusivament de fons municipals.