L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 15 de maig del 2017

La piscina municipal obrirà les portes el 9 de juny per a la temporada d'estiu


La piscina municipal de Tavernes es prepara per a la temporada d’estiu 2017 que començarà el dia 9 de juny amb una oferta de cursets de natació dirigits a xiquets i adults en diversos nivells.

L’Ajuntament de Tavernes està treballant en la piscina municipal i els operaris del poliesportiu estan acabant les tasques per tal que el dia 9 de juny la piscina puga obrir les portes amb òptimes condicions.


Com cada estiu, s’oferiran tres cursos de natació, dirigits tant a xiquets com a  adults, per als nivells d’iniciació, perfeccionament i manteniment. Les inscripcions començaran el dilluns dia 19 de juny en les oficines del poliesportiu.

Durant l'estiu també s'impartiran classes d’aquaeròbic i hi haurà la possibilitat de bany lliure i natació lliure, ja que s’adequarà un carrer de la piscina per a poder nadar sense interferir en la resta d’usuaris.

L'horari de la piscina serà de les 11 del matí fins a les 14 hores, i de vesprada, de 15 a 19 hores.