L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 15 de maig del 2017

La IV Cursa 7K de la falla Portal va ser tot un èxit


Fouad Benzeoroual, del club Mediterránea, va ser el guanyar de la IV Cursa 7K de la falla Portal amb un temps de 22 minuts i 4 segons. En dones la guanyadora va ser Maria del Pilar Vázquez, del CA Simply-Scorpio71 amb un temps de 28 minuts i 31 segons.

La cursa es va iniciar i va acabar davant del casal de la falla Portal en el Carrer Major després del recorregut de 7 quilòmetres mescla de circuit urbà pels carrers de Tavernes i els afores del Cambro. La cursa es va iniciar a les 19:00 hores, amb una durada màxima d’una hora, i dos avituallaments, en el quilòmetre 4 i en acabar la prova. Entre els participants en la cursa, l'alcalde de Tavernes Jordi Joan.

L'alcalde travessa la meta

Els resultats foren:

General Masculí:
1- Fouad Benzeoroual, del club Mediterranea, amb el temps de 22min 04segons
.2- Youssef Benazzouz, del CA Guadassuar Maskokotas
3- Agustín Sieres, del Serrano CA 

General femenina: 
1-Maria del Pilar Vázquez, del CA Simply Scorpio71, amb temps de 28 min i 31 seg
2-Raquel Almiñana, del Serrano CA
3- Laura Cambronero, de CA Els Caragolets València
 

Cal recordar que hi havia un premi en metàl·lic als tres primers i tres primeres classificades de la general:
1r home i 1a dona: 75 €.
2n home i 2a dona: 50 €.
3r home i 3a dona: 25 €.






Quan als participants locals van pujar al podi els corredors  Joan Tur com a primer classificat local, Jorge Gálvez com a segon i Àlex Barber com a tercer. En dones la primera local va ser Mariam Talens, la segona Sandra Fons i la tercera classificada Fani Cerezo.




Enguany hi havia la participació de menors de 16 anys i pujaren al podi Tonet Juan i Vicent Chover i Anabel Palomares