L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 10 de maig del 2017

La "III Trobada Musical Escolar Musiescola” va homenatjar el cantant Paco Muñoz





Les activitats de la "III Trobada Musical Escolar Musiescola” que se celebrava ahir a Tavernes van continuar al llarg de la vesprada amb diverses activitats al pavelló multiusos annex al Camp del Vergeret.


El més destacat de la vesprada va ser l’homenatge que Musiescola va retre a Paco Muñoz, un referent en la recuperació de la música infantil tradicional valenciana, amb la interpretació conjunta pel cantant i els xiquets de cançons molt conegudes infantils com “Un gat  tenia una puça” “Puff el drac màgic” i finalment “Serra de Mariola”.   

El cantant, que té actualment 91 anys, va estar a punt de no vindre com explicava perquè havia caigut un bac, però va valdre més la voluntat d’anar a la trobada musical i manifestava estar molt satisfet. Va contar algunes anècdotes al voltant de les cançons que s’havien interpretat.


Les activitats en el pavelló s’havien iniciat amb el lliurament de detalls a les escoles participants per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan.


Després del dinar va haver-hi una “macrobatucada” dirigida per Rafa Navarro i Hilari Mari, per continuar amb l’espectacle “Escenes musicals del Món” amb Pau Ballester.

El valler Pasqual Pastor va ser l’encarregat de llegir el manifest de la trobada que va concloure amb el cant de “Mirall de Pau”.
 

La “III Trobada Musical Escolar Musiescola” ha reunit 18 escoles de les localitats de València ciutat, Albal, Favara, Cullera, Paiporta, Algemesí, Castelló de la Ribera, Quatretonda, Gandia, Xeraco, Alfahuir, Rotova i Tavernes.

Les activitats desenvolupades al llarg de la jornada d’ahir pretenen divulgar i  obrir un dia les portes de l’escola i presentar les activitats artístiques i musicals que s’hi realitzen a tota la comunitat educativa, a més de donar a conèixer la faena de les aules i recalcar la importància de la música i l'educació musical.