L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 5 de maig del 2017

La Conselleria d’Obres Públiques presenta el projecte de millora de la seguretat viària en la CV-50


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, de Compromís, i el regidor d'urbanismes, Josep Llácer, s’han reunit aquest matí amb el director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo, que li ha confirmat l'inici pròximament de la primera actuació per millorar la travessia de la CV-50 a Tavernes. 

Aquesta primera actuació té prevista eliminar els actual semàfors en la intersecció amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes, però també hi ha una altra novetat i molt important: la Conselleria ha licitat la redacció del projecte de construcció d’una rotonda en l'encreuament de la carretera i el carrer Portalet. 

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori iniciarà les obres per a millorar la seguretat viària de la travessia de Tavernes amb la CV50,en un dels punts més problemàtics de la carretera com és la intersecció amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes, un encreuament que es regula actualment amb semàfors. 


L’actuació consisteix, per un costat, en la construcció d’una rotonda que resoldrà esta intersecció i que serà alhora la porta d’entrada a la zona residencial. Així, es millorarà la funcionalitat de la travessia i es prescindirà del semàfors.

Una altra de les actuacions és la implantació de mesures de moderació de la velocitat, amb una mitjana física, l’eliminació dels girs a l’esquerra, el canvi de sentit alguns carrers, etc. Per altra part, en el carrer del Clot es construirà un pas de vianants a nivell amb un refugi central i una barana, i es prohibiran els girs a l’esquerra.