L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 11 de maig del 2017

La Banda Simfònica de Tavernes participa diumenge en el Certamen Provincial




La Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes participa el pròxim diumenge, 14 de maig, a partir de les 17:30 hores en la Secció Especial de la 41 edició del  Certamen Provincial de Bandes, que se celebra al Palau de la Música de València ciutat. La societat vallera hi participa  conjuntament amb la Unió Musical de Benaguasil.

La nostra banda oferirà l’obra obligada “El miracle de la vida” de Bernardo Adam Ferrero i completarà el programa amb l’estrena del pasdoble “Rabo i tapó” d’Omar Sala i com a obra de lliure elecció la “Simfonia núm. 1 Kaprekar” de Martínez Gallego. Actuarà sota la direcció de Rafael M. Garrigós García.

Les formacions guanyadores, mitjançant el programa “València és música” gravaran un audiovisual amb l’objectiu de promocionar les societats musicals i el patrimoni cultural valencià i que tindrà difusió als mitjans de comunicació.

Aquest certamen va a més any rere any, de fet, per a la present edició es compta amb un pressupost de 117.200 euros per a les bandes. D’aquesta quantitat, 78.500 euros es repartiran entre totes les societats participants, 11.700 euros sumen els premis per als guanyadors de les cinc categories i, per primer any, la Diputació aportarà 27.000 euros perquè les formacions guanyadores de les seccions Especial i Primera organitzen una actuació, preferentment, a l’estranger. Esperem que siga la de Tavernes en la secció especial.

La SIUM en col·laboració amb l'Ajuntament posa autobusos gratuïts. Cal apuntar-se en la Consergeria de l'Escola de Musica (Prado Comarcal) de 16 a 20'30 hores.