L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 12 de maig del 2017

IV Volta a peu 7K de la Falla Portal de Tavernes


La falla Falla Portal de Valldigna en col·laboració amb el Club Atletisme La Valldigna i l'Ajuntament de Tavernes (Regidories d’Esports i de Turisme) organitza per avui dissabte, dia 13, a partir de les 17 hores la "IV volta a peu 7Ka Tavernes de la Valldigna".

El recorregut serà de 7000 metres per a totes les categories, en un circuit totalment urbà. L'eixida i arribada serà al Casal de la Falla Portal, al carrer Major nº 79. La cursa començarà a les 19:00 hores i la durada màxima serà de d’una hora. No obstant això, la organització estableix un vehicle autoritzat de tancament de cursa per arreplegar als participants que no entren en el temps màxim indicat. 
Hi haurà dos avituallaments, un al KM 4 i un altre al finalitzar la prova, a meta. Els corredors disposen de servei de dutxa en el poliesportiu municipal.



CATEGORIES: 

S’estableixen les següents categories tant en homes com en dones:
Júnior de 16 a 23 anys (anys complits). 
Sèniors de 24 a 35 anys (anys complits).
Veterans A de 36 a 44 anys (anys complits). 
Veterans B de 45 anys endavant (anys complits).

Trofeus als tres primers classificats de cada categoria tant en homes com en dones.
Trofeu tres primers corredors i corredores locals independentment de la categoria (es consideren corredors locals aquells participants empadronats a Tavernes).
 
Premi en metàl·lic als tres primers i tres primeres classificades de la general:
1r home i 1a dona: 75 €.
2n home i 2a dona: 50 €.
3r home i 3a dona: 25 €.


LLOCS DE SOCORS I CONTROL:
L’organització disposarà d’una ambulància, un metge i dos socorristes per a l’assistència de tots els participants. El servei mèdic estarà situat al Casal de la Falla, en la pròpia meta.
La seguretat del circuit estarà coberta per la Policia Municipal, Protecció Civil i voluntaris.