L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 21 de maig del 2017

INFORMACIÓ: Hi haurà tres maneres diferents, i molt simples i senzilles, d’entrar al carrer Barranc des de la carretera quan estiga acabada la rotonda.




Però... com entrarem al Carrer Barranc?  Depén de quin siga el sentit en que vosté circule. De tota manera ja avisem que és molt senzill i no té res a vore amb  la desinformació que ara mateix hi ha en les xarxes. 

Abans que res, cal recordar que s’han de tindre ben clares dues coses: 

-la primera, que estem parlant d’un projecte de millora de la carretera comarcal, demanat pel govern de Comprimis, però  redactat per enginyers i tècnics de la Demarcació de Carreteres de la Generalitat en col·laboració amb els tècnics de l’Ajuntament.  I alguna cosa deuen saber sobre això.


-la segona, que el projecte, com ha informat el govern de Compromís,  té com objectiu i fonament la millora de la comarcal. És un projecte pensat per a pacificar el trànsit de la comarcal, per beneficiar a tot Tavernes i els demés usuaris d’altres pobles. I els beneficiats som tots, encara que suposen uns canvis menuts als quals ens hem d’adaptar. 

Per entrar al carrer Barranc hi ha tres possibilitats: 



Trajecte 1 venint d’Alzira: Com es veu en el gràfic que encapçala la noticia i el de dalt, un poc més ampliat, quan s’arriba a la rotonda  es fa el gir, i se segueix pel carrer Divina Aurora uns metres i, tot de seguida, gires a la dreta pel carrer Papa Joan XIII que canviarà el sentit de circulació que té ara. Al final d'aquest carrer, ja estàs en el carrer Barranc i pots girar a la dreta o a l’esquerra. Ben senzill, no?
 



Trajecte 2: Anant sentit Alzira i entrant pel carrer C. Almel·la, pel conegut popularment Bar Cristall. Entres per allí, com ara ja es fa, segueixes pel carrer Hospital i carrer Santíssim Crist (Carrer dels Gitanos). A meitat d'aquest carrer, gires a l’esquerra cap al carrer Sant Pere i tot seguit ja estas en el carrer Barranc. No és complicat, i menys encara quan són carrers amb un únic sentit. 


 

Trajecte 3: Anant sentit Alzira i entrant pel carrer Barranc (com ara es fa) per davant de l’antic magatzem de Rosita. Entres al carrer Barranc i als pocs metres un senyal el diu que has de girar, bé  a la esquerra si vas al carrer Cervantes (carrer de la Serra) o bé ho fas a la dreta per entrar al carrer Gabriel Hernandez, on gires tot seguit a l’esquerra cap al carrer Hospital, i ja estem en el meitat del trajecte 2. A partir d'ací és el trajecte com el 2: carrer Santíssim Crit i Sant Pere fins al carrer Barranc. Ho podeu vore ben clar si compareu el gràfic del trajecte 2 i el 3.


Tres maneres diferentes i res complicades, ni tampoc és més difícil ara que, quan fa uns anys, es van canviar el sentit d’entrades al poble des de la carretera i es van prohibir, per exemple, entrar al carrer Doctor Grau o al carrer U i Dos, quant tota la vida s’havia pogut fer.

Per tant, el millor que podem fer tots és confiar en els tècnics, no fer cas a escrits i notícies que circulen per la xarxa, unes noticies de les quals els autors no s’han preocupat d’anar on pertocava a informar-se’n: a l’Ajuntament i als tècnics.

Els autors actuant així  només fan que desinformar, crear malestar i alarma entre el veïnat. Molt  lamentable  que actuacions així les faça un partit polític.




10 comentaris:

Anònim ha dit...

Un apunt a l'opció 1: El carrer barranc és de sentit únic cap amunt. Entenc que el tram entre el carrer cervantes i papa joan XXIII es farà de doble direcció?

És prou ample eixe tram de carrer com per a creuar-se dos cotxes tal qual està ara o s'haurà de retallar la vorera?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Així ens ho informaren.

Anònim ha dit...

Se deja bien claro en el dibujo que Barranc deja de ser de subida en ese tramo por lo que te veras obligado a girar hacia la antigua casa de cultura y buscar por la calle creo que se llama Cristo de la sangre, la calle San Pedro en su parte más hacia la playa para salir de nuevo a Barranc, o a la izquierda cara a la serra para salir de nuevo a la carretera y entrar en Divina Aurora para via Juan XXIII buscar la calle Barranc. En todo caso una verdadera barbaridad, deberian repensar y reestudiar bien estudiado este cambio, pues tampoco hay tapones en eae punto de la carretera si quieres girar desde Alzira hacia Barranc al haber suficiente espacio en ese lugar al eatar la replaceta del almacen de Rosita que permite esquivar a cualquier vehículo parado enmedio y sin ningun problema, tal vez seria mejor solución un carril enmedio para los que quiera girar a su izquierda en ese punto y prohibir el giro a la izquierda a los pocos que viniendo de la playa giran ahí hacia El Pla.
Yo me pregunto cómo piensan que va a poder acceder a Barranc un camión mediano o una furgoneta larga de reparto, los de Disvall por ejemplo, cuando las esquinas de esas calles por las que se quiere se acceda a Barranc son de noventa y muy estrechos grados. O el propio camión de la basura, os aseguro que en la esquina entre Crist de la Sang y San Pedro no gira ni de coña, pues a un turismo ya le viene justo.

La Cotorra de la Vall ha dit...


Tornem a repetir el que sempre hem dit i que sembla no s'ha comprés: Les millores tenen com a objectiu millorar la circulació per la carretera, facilitar que no hi haja taponaments ni problemes en les eixides, que per ara són i grossos, en els punts on es construeix la rotonda.

I sempre que hi ha canvis així, hi ha canvis en algun sentit de carrers: va passar en l'entrada al carrer Doctor Grau (enfront bar Avenida) o en el carrer U i Dos, enfront Mercadona, que abans si que es podia entrar per eixos dos punts.

I eixes coses han portat que per exemple, l'Ajuntament no tinga un accés directe des de la carretera quan abans si el tenia. I com ha passat, tot es acostumar-s'hi a la nova regulació.

Pensem que el trajecte 1 el pot seguir perfectament una furgoneta o camió petit de repartiment. Si eixa furgoneta o camionet va en sentit Alzira, pot arribar fins la rotonda i allí seguir el trajecte 1.

Quant al camió del fem ¿actualment passa pel Carrer Santíssim Crist de la Sang? No ho sabem, però dubtem ho faça. I si ho fa ara, tot seguirà igual, i sinó, suposem que els contenidors de fem estaran en un lloc on puga accedir el camió. Total serà caminar uns metres, que a ningu li cauen els anells.

El carril enmig enfront Rosita, com demana un partit de manera irresponsable i sense pensar en la seguretat, si no ho vam entendre malament es va descartar precisament per seguretat. Vaja vosté i pregunte a les families que han patit accident en el lloc a vore que opinen de fer el gir parat enmig la carretera. Que tots no circulen com cal.

Anònim ha dit...

No m'havia fixat en la senyal de prohibició del dibuix Nº 3. Vol dir això que eixe tram de Carrer Barranc només serà de baixada? Això significarà que la gran majoria del tràfic que actualment puja pel carrer barranc anirà ara pel C/ Papa Joan XXIII, perquè per molt que diga l'enunciat de l'entrada, la forma Nº 2 ni és simple ni senzilla, i si en efecte eixe troç de carrer barranc es prohibeix per a pujar, la inmensa majoria que vullga pujar a la part alta del poble anirà per Joan XXIII..

Anònim ha dit...

Com a veïna del carrer Barranc estic molt contenta i m'ha quedat clar. Estem cansats dels vehicles que putjen a més de 50Km o aquets que van en la música molt alta. Sols esperem que el trajecte que està prohibit no se'l voten i facen com si fos una recta.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies. És el que més ens alegra: que els veïns ho tinguen clar perquè és el que busquem, donar informació.

Anònim ha dit...

Ens alegrem que esteu alegres, però hi ha una veina que ho té clar i altres que no ho tenim, així que podrieu explicar un poc més o contestar al que vos pregunten?

Si és com pareix ser, no voldria jo viure a Papa Joan XXIII.

Anònim ha dit...

Crec que el que et posa content a tu no te res a veure amb mi. On estan els municipals quan putgen en la música alta, quan van a més del doble de la velocitat, o quan van cridant.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que ho havíem deixat ben clar: Ens alegra que els veïns tinguen clares les explicacions de la notícia.

No estem tan sonats d'estar contents de vore com la gent va amb la música a tope, a tota velocitat, etc. De tota manera, això no té res a vore amb la informació de com entrar en el carrer Barranc, sinó que eixes conductes han de vore més en el civisme i l'educació.

I eixe mal no és només del vostre carrer: velocitat excessiva, soroll de tubs d'escapament, música a tope, fins i tot alguna que altre botelló, el pateixen molts carrers i entre ells alguns d'on nosaltres vivim.

Però repetim: això és tema diferent a com s'entra al carrer Barranc des de la carretera quan es pose en marxa la rotonda. Cal no confondre les coses.