L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 4 de maig del 2017

Festa de presentació de Valldigna Ràdio i notícia espectacular: Antonio Orozco actuarà a Festes Majors

 
L'emissora municipal, Valldigna Ràdio ha estat presentada aquesta vesprada a la societat valldignenca amb una emissió en directe des de la Plaça Major que ha estat una festa on hi ha hagut jocs i entreteniment per als xiquets mentre es desenvolupava el programa.


Al llarg de més d'hora i mitja, la veu d'Iris Pons i Alex Blasco han anat explicant als assistents així com els oients de la ràdio en el punt 107'8 de la FM el contingut de la programació, que se inicia demà a les 8 del matí, entremesclant les novetats amb entrevistes amb directe amb els portaveus del PP i PSOE, que eren presents a la Plaça Major i concloent amb el regidor responsable de comunicació, Enric Chofre i l'alcalde, Jordi Joan.


Així mateix han passat pels micròfons el president de l'Associació de Comerciants, Juanjo Salom, el president d'ADISVA Eugenio Pérez i la fallera major, Carolina Pérez i el president de la Federació de Falles, Salvador Talens, com a representants de la societat civil vallera.


I per tancar l'acte un anunci que segurament molts acolliran amb bons ulls: Antonio Orozco serà una de les figures estel·lars de les pròximes Festes Majors del mes de setembre. Finalment i com a fi de festa, hem gaudit de l'actuació de la cantant local Elena Grau.