L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 11 de maig del 2017

Es cala foc una zona de canyar del riu Vaca front al Camp del Vergeret

 

Aquesta vesprada sobre les 16'30 hores s'ha produït un incendi, presumptament provocat o producte d'una imprudència per joc de joves, en una zona de canyar del riu Vaca enfront de les intal·lacions esportives del Vergeret.


La ràpida intervenció de la Policia Local ,que ha acudit al lloc i ha  donat part de seguida als bombers,  ha impedit que l'incendi prengués grans proporcions donat el vent que bufava. Finalment s'hauran cremat uns 60 metres de canyar, però és mes lamentable que el foc ha afectat a uns 25 arbres de tarongers.


Per sufocar el foc han intervingut una dotació de bombers i posteriorment s'hi ha afegit una patrulla de la dotació de guàrdies forestals de la Generalitat. Sobre les 18 hores el foc es podia considerar com a extingit, encara que es mantindrà una vigilància per evitar un revifament. 

Cal destacar la ràpida intervenció de la Policia Local i bombers en una actuació que ha estat molt eficaç donada la gran quantitat de vegetació de la zona.