L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 9 de maig del 2017

El PP perd suport en unes hipotètiques eleccions generals mentre Compromís-Podemos- EU incrementa el vot.

L'enquesta del CIS que s'ha donat a conéixer corresponent al mes d'abril dóna com a guanyador d'unes hipotètiques eleccions al PP, amb un 31,5% dels vots (un 1,5% menys respecte del mes de gener), i el PSOE seria la segona força amb un 19,9% (un 1,3% més que en l’anterior baròmetre). 

Els socialistes superarien Units Podem, que perd suport i es quedaria respecte del mes de gener i es quedaria amb un 11,9%, però si afegim els diputats  d’En Comú Podem (3,7% de vot) i En Marea (1,2%) i la coalició Compromís-Podem-EUPV que obtindria un 2,9% dels vots, seria el 19'7% a 2 dècimes del PSOE i en un empat tècnic com se sol dir.

 Ciutadans seria la quarta força, amb un 14,9% de la intenció de vot. ERC, amb un 2,9% superaria el PDECat, amb un 2%.

A destacar el cas de la coalició Compromís-Podem-EUPV que amb el 2'9 % segons el CIS incrementa en 2 dècimes el resultat aconseguit en les darreres eleccions generals, que va ser 2'7 % i 9 diputats. Això posa en dubte les darrers enquestes publicades en un periòdic d'ideologia afí al PP valencià que anuncia davallades fortes en intenció de vots tant en Podemos com en Compromís.

Una cosa si que tenim clara: a més de dos anys de les pròximes eleccions autonòmiques i tres de les generals (si res no canvia) pronosticar resultats i donar-los com a segurs...