L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 26 de maig del 2017

Dilluns, dia 29, s'obri la inscripció de la XXI Escola d'Estiu en el poble i la platja

L’Ajuntament de Tavernes obri el període de matrícula per a l’Escola d’Estiu 2017, a celebrar en el poble i la platja, el dilluns dia 29.

Horari i lloc: 
 
Dilluns 29: de 9'30 a 14 hores i de 16 a 18'30 hores.
Dimarts 30 i dimecres 31: de 9 a 14 hores
Lloc: la planta baixa de l'Ajuntament


Novetats

Ampliacio de places fins 50 en l'escoleta de la platja
Possible ampliació a la primera quinzena en la platja
Zona d'ombra en l'escoleta de la platja
Dues samarretes com a vestimenta comú

La XXI edició de l’Escola d’Estiu acollirà els xiquets de 3 a 12 anys que vulguen disposar d’una alternativa lúdica i educativa al temps lliure de l’estiu. Els xiquets hi participaran en tallers de creativitat i manualitats, així com d’activitats dinàmiques i jocs adaptats al seu procés evolutiu.

L'Escola d’Estiu s’obri tot el mes de juliol, en horari de 9 a 13, i de dilluns a divendres en el poble (Col·legi Alfàndec) i en la platja (Escoleta de la Goleta). La regidoria de Serveis Socials, atenent els suggeriments que fan fer els pares l'any passat, ha previst com a novetat a la platja, la possibilitat de ampliar l'escola durant la primera quinzena d’agost, sempre segons la demanda, i també ha indicat que s'instal·larà una zona d'ombra en les instal·lacions. Una altra novetat també en la platja és que s'amplia el nombre de xiquets fins a 50. 
Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials, ha manifestat que el govern municipal de Compromís va fer l'any passat l'aposta d'engegar l’Escola d’Estiu a la platja i enguany hi ha la voluntat de millorar el servei i es donarà la possibilitat a les famílies de matricular els fills durant la primera quinzena d’agost, sempre que existesca suficient demanda.

Les matrícules es faran en l’ajuntament de Tavernes, en la planta baixa, fins a esgotar les places. El preu de l’escola és de 100 euros per xiquet, i 90 si va un grup de germans.

Els xiquets que estiguen en el poble aniran al col·legi Alfàndec i tindran la possibilitat de servei de menjador si hi ha un grup mínim.