L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 20 de maig del 2017

Demà diumenge se celebra la Marxa Ale Bike-Digna del Club BTT de la Valldigna


El Club BTT de la Valldigna, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, ha organitzat per a demà diumenge la Marxa Ale Bike-Digna.  Tot l'esdeveniment està centrat a l’Avinguda de les Corts Valencianes, on a partir de les 8:45 hores s'inicien els preparatius per donar l'eixida a les 9'30 hores del matí.

El club ha preparat un circuit molt interessant per Tavernes i zones del terme, com podeu apreciar en la foto que adjuntem. Són 33 quilòmetres purs de MTB amb 1000 metres de desnivell positiu, amb 2 avituallaments pels quals es passarà en distints moments i el de meta.

Encara que les inscripcions ja estan tancades, demà entre les 7 i 9 es podran realitzar a 20 euros la inscripció. El club ha preparat en la zona del multiusos del Vergeret zona per a la paella, amb taules i cadires, així com zona de jocs unflables i gimcana.