L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 7 de maig del 2017

Demà dilluns està previst que comencen les obres de la rotonda en la CV-50



El director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo  va confirmar la previsió d'inici de les obres demà dilluns en l'acte de presentació del projecte el passat divendres. 

Les obres són una actuació molt esperada a Tavernes i que mai cap altre govern municipal havia impulsat: la construcció d’una rotonda per pacificar el trànsit de la comarcal en travessar Tavernes. La rotonda es construirà en la intersecció de la comarcal amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes.

Però també hi ha una segona novetat i molt important: la Conselleria ha licitat la redacció del projecte de construcció d’una segona rotonda en l'encreuament de la carretera i el carrer Portalet. És un dels altres punts on mai cap govern municipal ni Generalitat anteriors havien actuat.


Presentació del projecte el divendres
Les obres

L’obra principal serà la construcció d’una glorieta com a solució de l’actual intersecció regulada per semàfors, que desapareixen, amb la qual cosa es millora el pas en la travessia a Tavernes.

Paral·lelament i per tal de millorar la seguretat viària s’implantaran mesures de moderació de la velocitat, entre les quals hi ha la disminució de l’amplada dels dos carrils, una mitjanera física de més de 200 metres i l’eliminació de poder girar a l’esquerra. Tot això comportarà un canvi en el sentit de circulació dels carrers adjacents i l’adequació de les parades de l’autobús.

En el carrer del Clot de la Font s’hi instal·lara un pas de vianant a nivell, amb una zona central com a refugi i una barana per a dirigir el trànsit de vianants.

Aquestes dues millores, la de la rotonda en els Carrers Cervantes, La Farola i Divina Autora i la pròxima del carrer Portalet milloraran el pas de vehicles i la seguretat dels ciutadans en la carretera comarcal al pas per Tavernes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar que millorarà el trànsit, i tant, figureu-se que en l'entrada est del poble no hi haguera rodona, seria incontrolable la circul.lació. Els anteriors governs la tendrien que haver feta ja. Està clar que ara la prioritat són els ciutadans.

Anònim ha dit...

El Partit Popular nomes va fer quan manava que vendre fum en la circunval·lació de Tavernes, i no fer res per millorar el trànsit. La sort que tenim ara es que el govern es preocupa dels ciutadans. Estic pensant que amb el Partit Popular manant en l'Ajuntament segur també que ja estaria en marxa la gasolinera de la Bien Pagà.

Unknown ha dit...

Pero si en el tram del carrer divina aurora, la farola y cervantes ya están els semafors, per a que nasos vas a gastar diners en fer una redona? Es lo que no entenc jo. La del carrer portalet en pareix perfecte, ja que ahí pots tirarte molt de temps per a poder ixir del STOP.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Igual es perquè de cada cotxe que ix per Portalet n'ixen 30 per on va la rotonda.
Mira el sentits dels carrers del poble que hi ha des de la carretera fins el muro, des de l'entrada del poble per l'est fins el carrer Divina Aurora i potser arribem a comprendre que volen i perquè han decidit això els tècnics.

De tota manera, el Portalet ja s'ha dit que s'esta redactant i va a continuació.