L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 14 de maig del 2017

Compromís destinarà l'ajuda de 6.000 euros de l'Obra Social La Caixa a programes socials



El govern de Compromís i l'Obra Social La Caixa han acordat destinar els 6.000 euros que l'entitat bancària ha oferit a l’Ajuntament de Tavernes a desenvolupar sis programes socials. Amb l'aportació es faran tallers dins del "Programa Irene" sobre prevenció de la violència de gènere en jóvens adolescents. 

L'aportació permetrà donar continuïtat al taller lúdic per a xiquets amb necessitats educatives especials, al taller d’autoestima i habilitats socials per a dones amb risc d’exclusió social i el de patchwork, així com els tallers de memòria per a la gent gran i el de informàtica per a col·lectius amb risc d’exclusió social.

El cap de zona de la Safor de La Caixa, Carles Campos, i els dos directors de les sucursals de Tavernes ja s’han reunit amb l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, i els han informat els projectes que es subvencionen amb esta aportació.

Jordi Joan ha agraït la donació i ha afirmat que “continuarem col·laborant amb l’Obra Social La Caixa i totes aquelles entitats disposades a implicar-se en Tavernes, i agraïm la donació que ens permet desenvolupar els tallers i altres projectes de serveis socials per als ciutadans de Tavernes”.