L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 de maig del 2017

Calendari d'Admissió Curs 2017-2018 en l'Escola Infantil Víctor Calatayud



Us recordem que a partir d'avui, 8 de maig, i fins el dia 16 de maig està obert el termini per sol·licitar les places de nou ingrés en l'Escola Víctor Calatayud. Són alumnes nascuts el 2017, 2016 i 2015 i així mateix es pot sol·licitar per alumnes que està previst nasquen encara dins d'enguany.

El dia 17 de maig es publicarà la relació provisional.
El dia 19 es publicarà la relació d'alumnes que queden es espera.

La formalització de la matricula serà entre el 22 i el 25 de maig.

Una vegada acabat el procés, o siga a partir del 25 de maig, es podran sol·licitar places fins completar la capacitat del centre.

Ajudes de Conselleria
La Conselleria d'Educació ha publicat la convocatòria d'ajudes a famílies que escolaritzen els seus fills de 0 a 3 anys en escoles infantils municipals o privades. Enguany la convocatòria  avança diversos mesos el tràmit del Bon Infantil per al pròxim curs, cosa que facilita la gestió de les ajudes a les famílies i a les escoles infantils. 

El termini per a presentar les sol·licituds serà del 8 al 26 de maig i es podran emplenar telemàticament.

Ho podeu consultar en el següent enllaç

 http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2017/05/la-conselleria-deducacio-obri-dema-el.html