L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

dilluns, 22 de maig de 2017

Avui acabava la col·locació del tub i cablejat soterrat que permetrà eliminar els cables aeris en Sant Josep, Sant Pere, Divina Aurora i Papa Joan XXIII.


Els treballs de soterrament del cablejat elèctric dels solars dels carrers Sant Josep, Sant Pere, Divina Aurora i Papa Joan XXIII han acabat avui mateix el que podríem considerar com a una primera fase: la col·locació del tub soterrani i els cables que han de substituir els aeris.

Segons ens han comentat els treballadors de l'empresa que ha contractat la Sareb i Solvia, avui mateix acabaven el seu treball i a partir d'ara ha de ser Hidrolèctrica qui actue, en allò que seria la segona fase.

Els treballadors de l'elèctrica hauran de procedir a tallar i retirar els cables aeris i connectar els subterranis que oferiran el nou servei a la zona.

Tal com hem explicat en altres ocasions, els treballs s'iniciaren fa unes setmanes i son fruit de les actuacions de l'Ajuntament que després de les gestions amb la propietat, i vist que no s'acomplia l'ordre d'execució, va iniciar l’expedient sancionador, amb una primera multa de 3.670 euros, prèvia a la possible actuació del propi l’Ajuntament, que traslladaria les costes a l'empresa.


No es va arribar a eixe punt perquè la empresa va informar de la contractació d'una empresa per efectuar els treballs, com així ha estat.