L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 6 de maig del 2017

Algun despistadet: el Mercat de Vell va ser setmana passada


Sempre hi ha algun despistat que no recorda bé les dates i segurament l'autor ha confós la setmana. Aquesta setmana no hi ha Mercat de Vell en la platja, va ser la setmana passada i per tant dubtem que algú li compre els articles de segona mà que ha tret al carrer, enfront de Los Delfines.

Què no era per vendre? Doncs cal saber que l'arreplegada de trastos vells té un dia marcat. Cal avisar a l'Ajuntament, ens confirmen el dia i es trauen al carrer els mobles, trastos vells, matalassos... però la nit anterior i a l'endemà s'arrepleguen. No en dissabte i diumenge.

Sí, és més còmode traure'ls quan a un li ve de gust, sense pensar en els treballador a qui fa anar a posta o la mala imatge que dóna de la platja. Serà més còmode, però no és cívic ni diu res al seu favor.

I si un no pot esperar el dia setmanal que marca l'Ajuntament... els carrega en un vehicle i els du a l'ecoparc, que hi ha servei tots els dies.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia,
feia temps que no passava per la vora esquerre de la séquia la Bova. Recorde que fa anys, no sé quants anys, hi havia un abocador "clausurat" que sempre estava ple d'inmundícia. A mi de menut em feia gràcia un cartell que posava la sanció a qui incomplira la prohibició. Dic açò perquè, com deia, feia temps que no passava per allí i em va sorprendre que definitivament estava clausurat i no hi havia gens de fem i vao pensar que ens hauríem de felicitar, tmbé, per eixes coses, per poder capgirar mals costums.
Un dia, amb temps, estaria bé que féreu un post-reportatge sobre els abocadors que s'han anat tancant gràcies a l'esforç de l'ajuntament.