L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 9 de maig del 2017

18 escoles d'arreu del país participen a Tavernes en la III Trobada Musical Escolar



 
Divuit escoles de tot el País Valencià participen avui en la "III Trobada Musical Escolar Musiescola que se celebra al llarg dia a Tavernes. Són alumnes procedents d’escoles de les localitats de València ciutat, Albal, Favara, Cullera, Paiporta, Algemesí, Castelló de la Ribera, Quatretonda, Gandia, Xeraco, Alfahuir, Rotova i Tavernes.

Les activitats programades pretenen fer un treball divulgatiu, obrint almenys un dia les portes de l’escola i presentant activitats artístiques i musicals a tota la comunitat educativa, a més de donar a conèixer la faena de les aules i recalcar la importància de la música i l'educació musical.


A partir de les 9 del matí han anat arriban les escoles i sobre les 9’30 començaven les activitats de la primera part, amb una Crida Musical i una dansa en la qual han participat també els professors, per a continuar fins a les 10 del matí amb l’activitat “Percubody” i les interpretacions de “Al –Got-Ritmes”, “Your Tribe Speans” i “Try”.


A les 10 hores han començat les danses amb “Sau Sau” i “Esku Dantza” per seguir amb una mascletada musical i una mostra solidària amb el lliurament a la Creu Roja de quilos de menjar per a persones necessitades.

Aquesta primera part acabava amb un passacarrer a ritme de batucada pel Passeig de Colom totes les escoles fins arribar al Pavelló Multiusos.


En aquest recinte es desenvolupen ara mateix les activitats “Un Món de Música i Valors” que continuaran després de dinar fins a les 16 hores amb un homenatge a Paco Muñoz i la cloenda amb la interpretació de la cançó “Mirall de Pau”.

Seguirem informant amb la resta d’activitats en l’espai multiusos.