L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 d’abril del 2017

PLENARI ABRIL 2017: Inversió de 170.000 euros per a camins i carrers amb els únics vots a favor de Compromís.



Tavernes destinarà 170.000 mil euros per a millores en carrers del casc urbà i camins rurals. Aquestes execucions, entre altres actuacions, van ser aprovades en el passat plenari amb l'únic vot a favor del govern municipal de Compromís  i es contemplaven dins del punt de l'ordre de dia de modificacions de crèdits per a aconseguir els fons necessaris. Vore vídeo final amb totes les inversions.

Els camins a asfaltar són “el Pas de Sensio”, un camí rural que serveix de conexió entre els camins de la Séquia la Bova i del Camí Marenys, amb un import de 36.000 euros. Aquesta inversió, segons assenyale el regidor d’Agricultura Javier Escrihuela, pot obtenir una subvenció de Diputació fins al 60%.

Igualment en algunes setmanes està previst procedir a l'asfaltat dels camins d'Herrera i Primer del Golf dins del Pla de Camins i Vials 2016-2017 de la Diputació, amb una inversió de 56.400 euros.

Javier Escrihuela, el regidor d’Agricultura, va assenyalar que l'asfaltat de camins es realitzarà seguint les indicacions del Consell Agrari Municipal.

En aquest mateix plenari el govern municipal de Compromís va informar del pròxim asfaltat del carrer Metge Paco Valiente, amb una inversió de 22.300 euros, una actuació en el carrer que es considera important en afectar una zona escolar i esportiva que presenta mal estat.

L’alcalde Jordi Joan va considerar com a molt important l’anunci de la inversió de 56.000 euros per a redissenyar tot l’espai de la zona de jocs infantils i enjardinat del Passeig Lepant, en el tram entre la plaça Rafael Chirbes i el Passeig Colom.




1 comentari:

Anònim ha dit...

La remodelació dels jardins del Passeig Lepanto tornaran a estar guiades ÚNICAMENT pels interesos de la Falla la Via?