L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 5 d’abril del 2017

PLENARI ABRIL 2017: El plenari aprova inversions per valor de 145.480 euros


L’Ajuntament de Tavernes va aprovar en el plenari passat i amb els únics vots del govern municipal de Compromís dedicar la quantitat de 145.480 euros a diverses actuacions i inversions municipals. La resta de partits s’abstingueren en votar la proposta.

Aquesta quantitat es reparteix en les següents inversions:

Camins rurals  36.100,00 euros
Màquina fregar pavelló  10.888,00 euros
Substitució canonades vestuaris Camp Esports  20.000  euros
Equips informàtics serveis socials    1.600,00 euros
Antenes Ràdio Municipal  2.514, 50  euros
Reforma Zona Verda Passeig Lepant   56. 628 euros

Així mateix  hi ha una aportació de 2.750 euros per a realitzar un inventari d’emissions de CO2, que correspon al 25% del cost del projecte ja que la Diputació paga el 75% d’eixe estudi que es contempla dins del pacte d’alcaldies pel Clima i Energia.

Així mateix es va aprovar un conveni de col·laboració amb la UE Tavernes per celebrar el 75 aniversari del naixement del club amb un cost de 15.000 euros.

 L’alcalde Jordi Joan va remarcar la inversió de 56.000 euros per remodelar l’enjardinat i zona de jocs del Passeig Lepant, del qual deia que ja és molt necessària. 

Els diners de les inversions s’aconsegueixen de diverses baixes. L’explicació va suscitar un debat, sobre tot en el cas del SEAFI, on el PP no va acceptar en cap moment les explicacions a pesar d’existir una certificació de la Intervenció Municipal de que la quantitat prevista inicialment queda substituïda per la subvenció de la Generalitat i de les explicacions del govern municipal de com es dóna el servei.