L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 3 d’abril del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: A què ha vingut Rajoy a València?



Com algun polític valencià ha afirmat "a riure’s  dels valencians". Nosaltres  coincidim amb ell: en el seu discurs de tancament del congrés valencià del PP no hi ha hagut cap esment a la nostra terra, ni als nostres problemes.

A Rajoy, president del govern que hauria de vetlar per tots els espanyols,  no li interessen els problemes valencians, i seguim i seguirem essent els grans oblidats del govern central, i especialment del Govern de Rajoy.

Rajoy ho ha deixat clar: els pressupostos que vol aprovar per a enguany, el  2017,  no contemplen cap inversió important en la nostra terra. Rajoy ho té clar: la seua missió és fer d’apagafoc  en els territoris que li creen problemes, cas de Catalunya on ha promès 4.200 milions en inversions.

Rajoy només vol una cosa dels valencians: que estiguem calladets, muts, i a seguir “ofrendando glorias a España”.  I així vol que continuem en la cua de les inversions, que seguim oferint més a Madrid del que rebem malgrat ser una regió pobra amb una renda a 12 punts de la mitjana espanyola. En definitiva:  que siguem l'única comunitat pobra que pague més a l’Estat del que rep i que continue essent la que menys rep en inversions i finançament per càpita.

Rajoy ha vingut a València a riure’s dels valencians/es, a deixar-nos clar que continuarà amb  la política que duu a terme des que va ser triat president: Oblit total del País Valencià. 

Ha vingut a València a deixar-nos clar que va a seguir marginant-nos. Això sí, no ha sigut capaç d'obrir la boca per a dir un simple “ho lamente” davant els centenars de casos de corrupció del seu partit en el País Valencià. Malgrat tot el mal que ens han fet.


1 comentari:

Anònim ha dit...

I què pensa fer el partit del president Ximo Puig davant d'aquest menyspreu?