L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 d’abril del 2017

El jutge no accepta les mesures cautelars que li demana SPPLB i CSIF en el contenciós que mantenen amb la regidoria de personal




El jutge titular del jutjat número vuit del Tribunal del Contenciós Administratiu ha resolt desestimar les mesures cautelars que li demanaven els sindicats SPPLB i CSIF. Els dos sindicats havia sol·licitat deixar sense efecte uns punts de la resolució de la regidoria de personal que afecten al pagament de complement del sou en cas de baixa. A més el jutge imposa pagar les costes als dos sindicats demandants.

El jutge no veu la necessitat de suspendre que l’Ajuntament pot deixar de complementar el sou en el cas de baixes temporals si no s’han complit els percentatges laborals indicats en la resolució del regidor. Cal remarcar que la resolució del regidor seria com un pacte, NO ES EL CONVENI, entre els treballadors i l’Ajuntament.

Segons s’indica en l’auto,  el SPPLB i el CSIF havien demanat la suspensió cautelar de la disposició quinta de la resolució de 28 de desembre de la regidoria de personal així com els punts 6.4 i 6.5 de la disposició segona d’eixa mateixa resolució.

Tots aquests punt de la resolució vénen a referir-se al mateix assumpte i que ja hem explicat: l’Ajuntament efectuarà els pagaments de complementen del sou al 100% en cas de baixa temporal sempre i quan l’absentisme laboral estiga per davall d’uns percentatges indicats en la resolució.

Aquests percentatges són del 6% en cas de funcionaris no adscrits a seccions de seguretat o laborals, el 9% en la secció d’oficis i el 12 % en la policia local. Els percentatges es van marcar en base i d’acord amb les característiques, el risc o  el lloc on s’efectuen les tasques laborals.

El jutge per tant no veu cap problema que l’Ajuntament pague els complements sempre i quan les seccions complesquen la condició de no haver absentisme laboral excessiu. Cal  indicar que la resolució del 28 de desembre contempla  que en condicions extraordinàries i de les quals se'n deriven un major absentisme, no es tindrà en compte aquest percentatge.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest Ajuntament està massa judicialitzat

Anònim ha dit...

Pues si gracies als sindicats de la policia

Anònim ha dit...

Tambe tindran algu de culpa els politics, o es que ara tot esta ben fet.

Anònim ha dit...

Pues si una culpa ben gran i es no deixar-se avasallar pels sindicats de la policia, que segons m'han dit no representen ni a la tercera part dels agents.

Anònim ha dit...

Per a certs polítics si no tindre problemes es paga amb els diners de tots, cap problema. S'otorguen avantages, s'eviten els problemes i els diners de tots son com si no foren de ningú. Hi han altres polítics que consideren que els diners de tots s'han d'administrar fins i tot amb més cura que els pròpis perquè malgastar els pròpis sols perjudica a ú mateix, però malgastar els diners pùblics és estafar a tots. I consideren que han de gestionar amb cura el diners dels veïns, i més quan han recollit un Ajuntament en fallida, encara que això els cree problemes amb una minoria però molt recolzada pels altaveus interessats en fer molt de soroll.

Anònim ha dit...

Doncs el jutge deixa en ridicul a la portaveu del PP. Acusa abusos i ilegalitats que no les veu gens clares el jutge, per açó rebujta la mesura cautelar dels sindicats afins als PP. Com sempre, no poden fer més el ridícul.