L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

dimarts, 14 de març de 2017

Tots podem col·laborar fins el dia 15 en la Caravana per la Pau d'ajuda als refugiats sahrauís


L'Associació Comarcal d'Ajuda al Poble Sahrauí de la Safor (ACAPS) s’ha adherit a la Caravana per la Pau d'ajuda humanitària als refugiats sahrauís.

El programa es du a terme a tot l’Estat i la finalitat de la campanya és enviar aliments com oli, sucre, llentilles, mel i també bolquers d’adults.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials, col·labora en el programa i ha cedit el Braç Treballador com a punt de recollida. Així, els ciutadans del municipi que vulguen contribuir en aquesta causa ho podran fer fins al dia 15 de febrer en horari de 9 a 14 hores.