L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de març del 2017

Tavernes munipalitza el SEAFI contractat pel PP a una empresa privada


L’Ajuntament de Tavernes, amb els vots de Compromís, PSOE i EU, va aprovar en el passat plenari municipalitzar el servei SEAFI. A partir d'ara  seran funcionaris municipals qui atenguen aquest servei a  través de la Mancomunitat de Municipis de la Safor a partir d’enguany.

El Servei d’Atenció a Famílies e Infantesa (SEAFI) atén a les famílies més desfavorides de Tavernes a través d’un psicòleg i una treballadora social. Segons es va dir en el plenari, són unes 60 famílies les que s’atenen per terme mitja i afecta un centenar de persones.

El govern de Compromís ha municipalitzat un servei que els governs del PP van contractar a una empresa privada. El servei passa a prestar-se de forma diària per funcionaris municipals, en concret un tècnic superior a jornada completa i un tècnic grau mitjà a mitja jornada. El cost serà de 55.000,00 euros, que serà menor per a l'Ajuntament gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Més mentires del PP


El PP de Tavernes ha criticat la decisió de Compromís i en una nota de premsa que hem conegut avui dissabte afirma que el SEAFI s’ha tancat sense previsió i de forma unilateral, i afigen que Tavernes perdrà la subvenció.. 

Una vegada més la mentida és l’argument del PP:

1. Menteixen quan diuen que el SEAFI s'ha tancat quan la realitat és que l'empresa privada ha acabat el contracte. L'oposició ha tingut informació en els plenaris de les gestions dutes a cap amb la Mancomunitat de la Safor i amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per  continuar el servei i gaudir de les subvencions.

2: Menteixen quan diuen que no hi hagut previsió i ha estat tancat 10 mesos. Es va explicar en el plenari: quan l'empresa privada va acabar el contracte s'iniciaren els tràmits per municipalitzar-lo i en tot aquest temps ha estat l'equip de base de serveis socials qui l'ha prestat el SEAFI de manera provisional. Això s'ha informat en els plenaris.  

3. Menteixen quan diuen que Tavernes perd la subvenció del SEAFI quan es va confirmar en el plenari que es mantindrà com a mínim la mateixa, i aquesta s'aplicara via Mancomunitat a través de la qual es farà el servei.  


Resulta totalment incomprensible que el PP afirme en una nota de premsa que està a favor de la municipalització del serveis socials i contracte el SEAFI a una empresa privada i no recolzen en plenari amb el seu vot la nova gestió municipalitzada del servei.

La situació del SEAFI va ser tractada amb detall en un punt del dia del passat plenari. Us oferim un vídeo que permet comprovar-ho. És un despropòsit que el PP després d'escoltar els aclariments i explicacions donades en el plenari, on intervingueren i preguntaren tot el que van voler, ara faça una nota de premsa tergiversadora, manipuladora i falsa dels fets.

Us oferim les intervencions-preguntes del regidor del PP, Salvador Sansaloni, i les respostes-aclariments de l’alcalde Jordi Joan. El vídeo original no conté imatges però l’audició es perfecta.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

En eixe audio a partir del minut 1 Sansaloni reconeix que si s'està prestant el servici encara que no siga pel personal especific. Això ja li ho havien explicat que era l'equip de base de manera provisional.
¿I després diuen que estava tancat?

Anònim ha dit...

Pareix mentira que Salva Sansaloni vaja a misa i no conega el manament de no dir mentires. Igual per això, va a misa, confessió i tot perdonat.