L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.221
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.750

diumenge, 12 de març de 2017

Presentació del Club Ciclisme Valldigna


Ahir va tindre lloc la presentació de l'escola del Club de  Ciclisme La Valldigna, que actualment compta amb la participació de deu xiquets i xiquetes. 

L'acte va comptar amb la presència del regidor d'Esports de Tavernes, Josep Llácer, el regidor d'esports de Xeresa, Josep Antoni Garcia, on també acudeixen a entrenar els nostres joves i el president del club Ismael Plancha.

El director de l'escola i corredor d'èlit, Edu Llácer no va poder estar present per motius esportius: està en plena campanya de competició.

El regidor d'esports valler, Josep Llácer, va confirmar que l'Ajuntament seguirà amb l'ajuda al club i confia que continue la seua gran tasca i obtinga èxits com els d'Edu Llácer, corredor de la selecció espanyola i amb un gran futur.