L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

dimecres, 8 de març de 2017

PLENARI MARÇ 2017: Declaració institucional del Dia de la Dona
La corporació municipal va aprovar en el plenari del dilluns i per unanimitat una declaració institucional mitjançant la qual adquireix una sèrie de compromís amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona que se celebra avui dimecres, 8 de març.

L’Ajuntament acorda impulsar les mesures d’acció positiva encaminades a aconseguir l’objectiu d’igualtat, per a contribuir a l’èxit d’una societat més justa, solidària i igualitària. Així mateix a la incorporació del llenguatge no sexista en els documents emanats des de l’Administració local i fomentar aquest llenguatge en la resta d’àmbits, tant privat com laboral.

La corporació acordava dirigir-se al Govern valencià amb la petició que continue impulsant el compliment de la Llei 7/2012 del 23 de novembre de la Generalitat Valenciana “Integral contra la violència sobre la dona”.


També es demana a la resta d’administracions (local, autonòmica i estatal) perquè continuen promocionant el tractament de la imatge no discriminatòria de la dona en els mitjans de comunicació i donen suport a la inclusió en el sistema educatiu de les iniciatives que afavoresquen la igualtat d’oportunitats.

Dins d’aquest punt de l’ordre del dia s’acordava retre un homenatge i reconeixement a  Maria Amparo Olivert Casanova i Anna Magraner Navarro, primeres regidores dones en distintes etapes polítiques municipals, tal com vam informar ahir amb més detall.