L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 de març del 2017

Partides de pilota a raspall amb motiu del Dia de la Dona




Dins de les activitats programades per l’Ajuntament de Tavernes en commemoració del  Dia de la Dona han tingut lloc unes partides de raspall femení  amb la participació del Club de Pilota Valldigna i els  clubs de pilota de Moixent  i la Vall de l'Aguar.

Equips i lliurament de detalls
Les partides han comptat amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan,  i dels regidors del govern municipal de Compromís.

La primera partida ha estat d’afeccionades i s’ha jugat per dos equips formats l’un per dues jugadors de Tavernes i el segon un trio de dos jugadores del poble i una de Moixent. Tot seguit una partida molt renyida de professionals, dos contra dos , amb participació de jugadores de Moixent i la Vall de l'Aguar. Totes les jugadores portaven samarretes amb el lema No és No.

Les partides
 Al acabar unes paraules de la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noe Alberola, recordava que és el primer any que s’hi celebra aquest encontra de pilota valencians i que confia continua els pròxims anys, i fins i tot amb la celebració d’una lligueta. La regidora ha lliurat als participants uns presents com a recordatori.