L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.567
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.570

dilluns, 6 de març de 2017

Noves tanques de protecció als carrers Calvari i Santa Bàrbara


 L’Ajuntament de Tavernes ha instal·lat fa uns dies unes proteccions metàl·liques en punts concrets dels carrers de Santa Bàrbara i Calvari. Són punts on existeixen desnivells importants que requerien elements de protecció per als veïns.


Les dos actuacions suposen una inversió de 8.000 euros de fons propis municipals i van ser peticions dels veïns de Tavernes fetes en les reunions de barri que van tindre lloc en les zones de zones de Cantalot i Braç Treballador. L'execució d'aquesta millora satisfa les demandes que els veïns havien fet a l'Ajauntament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La tanca del carrer Calvari la veig correcta però la de Santa Barbara no se per que l'han fet.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es diu: Les dues actuacions van peticions dels veïns de Tavernes fetes en les reunions de barri que van tindre lloc en les zones de zones de Cantalot i Braç Treballador. L'execució d'aquesta millora satisfa les demandes que els veïns havien fet a l'Ajauntament.