L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 de març del 2017

Nova aportació d'arena a la Goleta: ¿Serà de nou la faena del matalafer, fer i desfer, a falta d'un projecte definitiu?.


Per fi la Demarcació de Costes, encara que siga damunt de la setmana fallera i amb retard sobre les dates que es van barallar a principi, ha començat a actuar a la platja de la Goleta.

Camions i altra maquinària transporten i escampen arena a la platja de la Goleta amb l'objectiu de recuperar una platja que va desaparèixer materialment pels efectes dels temporal de desembre i gener, i en especial el del 19 de gener que va trencar el cordó dunar i va envair la urbanització.


El cost de la intervenció, si hem de fer cas al delegat del govern Juan Carlos Moragues és superior als 300.000 euros del total de 500.000 euros que va indicar que seria la inversió del govern central en la comarca de la Safor-Valldigna.


Ara només queda esperar a que un altre temporal s'emporte la nova arena, o siga ens torne a demostrar que són diners tirats al fem fins que, d'una vegada, el Ministeri de Foment s'anime a dur endavant un projecte global de regeneració com cal.

Mentrestant, i ho hem dit moltes vegades, sembla la faena del matalafer, anar fent i desfent...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El govern central ha complit. A veure quan compleix Generalitat o Diputació...
Falles i els jocs per arreglar

Anònim ha dit...

Diners perduts. Esperem que lo proxim siga el projecte defintiu.

Anònim ha dit...

Si la empresa que posa la arena és d'algún amiguito del alma del PP, no patisques que repetiran. Por el bien de espanya...

Anònim ha dit...

El govern central no ha complit. Eixa posada d'arena ja tindria que estar acabada si haveren respectat els límits de temps que van dir. I com ells han tardat, ara va tot a remolque i tardarà també més de lo normal.