L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de març del 2017

No tenien ni tenen arguments i el PP no va voler debatre la reforma de l'IES Jaume II en el plenari


Els assistents al plenari de març ens vam quedar de pedra. L'alcalde Jordi Joan informava  sobre l’IES Jaume II el Just i desmuntaven una a una  totes i cadascuna de les mentires d'una nota de premsa del PP. La seua reacció va ser: no anaven a debatre el punt. Ni tampoc rebatien les explicacions de l'alcalde.

I més de pedra ens quedàrem quan afirmaven... ¡¡¡ que l’alcalde no els estava informant sobre la situació de l’institut!!!. Sort que tenim la gravació completa en youtube i la podeu escoltar. I les fotografies que publiquem d'algunes de les reunions parlen per elles soles.

-Jordi Joan va explicar les gestions amb la Conselleria després de saber el desembre del 2015 (segona fotografia) que els governs del PP de la Generalitat no havien preparat cap projecte per a la reforma de l’IES Jaume II el Just.

-També va informar de la reunió que junt amb  la regidora Bea Ferreres  i la comunitat educativa va mantindré amb el secretari autonòmic Miguel Soler, (primera fotografia) on aconseguiren el compromís de redactar l’informe tècnic per avaluar la situació de l’Institut. 




-També va explicar l'informe, ja redactat i al qual ha tingut accés l’Ajuntament,  on s'aconsella no demolir sinó  rehabilitar el centre pel valor arquitectònic.

-També explicava el compromís entre la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament  a que un despatx d’arquitectes redacte el projecte per a la rehabilitació integral de l’IES Jaume II El Just. Una vegada redactat, s’inclourà el centre en el Mapa d’Infraestructures Educatives.

-I per últim confirmava la reunió que junt a la regidora Bea Ferreres havia mantingut amb el conseller Vicent Marzà i el compromís adquirit del conseller d’integrar l’obra en el Mapa d’Infraestructures Educatives en estar el projecte.

Davant d'això i en un plenari:  ¿Com poden afirmar que Jordi Joan no complia el punt  de donar compte dels plans de la Conselleria d’Educació sobre la reforma de l’IES Jaume II el Just?

Realment era que no tenien arguments. Les mentides de la seua nota de premsa quedaven al descobert. I més quan és sabut i ho recordava l'alcalde que en anteriors plenaris havia donat tota la informació.

I quan s'usa la mentida, quan no es tenen respostes, quan no hi ha arguments, la fugida es dir que no van a debatre. Quin nivell polític! Ni van debatre, ni menys encara van rebatre les explicacions. No tenien arguments. 






1 comentari:

Anònim ha dit...

S'agarra antes a un mentiros que a un coixo